Staňte se našimi fanoušky na:

Holandské řízečky

Autor receptu: aknalb (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Mleté maso zalijeme mlékem a necháme do druhého dne v lednici . Druhý den maso osolíme přidáme utřený česnek a nastrouhaný sýr . Mokrýma rukama tvarujeme řízečky které obalíme ve strouhance ,klademe je na plech vyložený pečícím papírem a v troube pečeme z obou stran asi 40 min . Podáváme s brambory ,kaší.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Januse |27. června 2013
výborné Odpovědět
Lenny |16. června 2013
dobrota Odpovědět
honzíček |8. června 2013
mnam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!