Staňte se našimi fanoušky na:

Salát s grilovaným sýrem

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Sýr zabalíme do alobalu a pečeme ho 10 minut na 160 °C na gril. 2) Ledový salát omyjeme a natrháme. Cibuli nakrájíme na kolečka. 3) Z hořčice, olivového oleje, balsamica, soli a pepře připravíme dresink, kterým těsně před podáváním zalijeme salát s cibulí. 4) Hermelín podáváme se salátem a pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |3. března 2016
skvělé Odpovědět
sonizna |17. září 2014
Na saláty jsou nejlepší sezónní suroviny – čerstvě sklizená zelenina a ovoce vice voní, obsahují vice živin a jsou vice šťavnaté. Odpovědět
objev |16. září 2014
Hermelín můžeme před pečením rozpůlit a dát mezi dvě půlky třeba slaninu. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!