Staňte se našimi fanoušky na:

Rampušák

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Jídlo můžete připravit i z pevných lesních hub, jako jsou třeba hřiby nebo lišky.

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(16 hlasů)
Ohodnotit recept
298× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na pánvi rozpálíme olej, přidáme na kousky nakrájené maso a opékáme. Postupně přidáváme nakrájená játra na malé kousky, slaninu nakrájenou na kostičky, žampióny na plátky, šunku na nudličky, na jemno nakrájenou cibuli a feferónku. Přidáme kečup, pepř, podle chuti osolíme a podlijeme trochou vody. Za občasného promíchání dusíme, až je maso měkké. Podle potřeby přidáme trošinku vody, aby se nám to nepřipeklo. Podáváme se zeleninovou oblohou a jako přílohu lze použít hranolky, bramboráčky, brambory, rýži.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sonizna |21. května 2014
zajímavý název Odpovědět
Hanina |12. dubna 2014
dala bych si Odpovědět
Marťula09 |11. dubna 2014
mňamka asi Odpovědět
Makitka |8. března 2014
hmm, udělám manžílkovi Odpovědět
Lucie 9 |21. února 2014
mnam 1+ Odpovědět
kymlal |10. února 2014
zkusím Odpovědět
IVETULIATKO |29. ledna 2014
HM.....ňam to si dame už teraz nad tím slintáme Odpovědět
Proxi |14. ledna 2014
Parádní recept :-) Odpovědět
Monique |10. prosince 2013
to musím vyzkoušet Odpovědět
Pavka |24. listopadu 2013
vypadá to moc dobře, jeden oběd na to určitě brzi padne :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!