Plněný lilek mé snachy

  • Plněný lilek mé snachy
Nelíbí se Vám foto a máte lepší? Nahrajte ji.
Nahrát fotku
Recept publikován 10.1.2017

Pracovní postup

Lilky rozkrojíme na poloviny a dáme vařit do vroucí vody, vaříme podle velikosti 20-25 minut. Propranou rýži vaříme v jiném hrnci doměkka. Povařené lilky slijeme, opatrně vymačkáme, zbavíme přebytečné vody a lžičkou vydlabeme dužinu. Větší kousky pokrájíme a smícháme s rýží, rajčatovým protlakem a prolisovaným česnekem. Na oleji osmažíme očištěné a na malé kousky nakrájené houby. Přidáme je do lilkové směsi a dochutíme solí, pepřem a bylinkami. Naplníme poloviny lilků, posypeme kukuřičnou strouhankou, naskládáme do olejem vymazaného pekáčku a obložíme půlkami malých rajčat. Zapékáme 20 minut v předehřáté troubě.

Diskuse k receptu

Diskuse k receptu

Autor receptu

Jedlík-senior

Jedlík-senior

Je autorem 180 receptů
Sledovat autora

Doporučit recept známým

Doporučit web známým
Zrušit odeslání doporučení receptu

Kalorická kalkulačka

Kalorická kalkulačka
Ingredience Hmotnost Energetická hodnota
Česnek  g 0 kcal
Lilek  g 0 kcal
Olej  g 0 kcal
Rajče  g 0 kcal
Rajský protlak  g 0 kcal
Rýže  g 0 kcal
Celkový počet kalorií 0 kcal

Chceš vědět, kolik kalorií obsahuje náš recept? Zadej hmotnost jednotlivých surovin.

Podobné recepty

TradicniRecepty.cz

Nákupní seznam


Suroviny můžete přidat do nákupního seznamu po otevření receptu.


Tisknout Vymazat