Plněný lilek mé snachy

  • Plněný lilek mé snachy
Nelíbí se Vám foto a máte lepší? Nahrajte ji.
Nahrát fotku
Recept publikován 10.1.2017

Pracovní postup

Lilky rozkrojíme na poloviny a dáme vařit do vroucí vody, vaříme podle velikosti 20-25 minut. Propranou rýži vaříme v jiném hrnci doměkka. Povařené lilky slijeme, opatrně vymačkáme, zbavíme přebytečné vody a lžičkou vydlabeme dužinu. Větší kousky pokrájíme a smícháme s rýží, rajčatovým protlakem a prolisovaným česnekem. Na oleji osmažíme očištěné a na malé kousky nakrájené houby. Přidáme je do lilkové směsi a dochutíme solí, pepřem a bylinkami. Naplníme poloviny lilků, posypeme kukuřičnou strouhankou, naskládáme do olejem vymazaného pekáčku a obložíme půlkami malých rajčat. Zapékáme 20 minut v předehřáté troubě.

Diskuse k receptu

Diskuse k receptu

Autor receptu

Eva Kouklíková

Eva Kouklíková

Je autorem 185 receptů
Sledovat autora

Doporučit recept známým

Doporučit web známým
Zrušit odeslání doporučení receptu

Kalorická kalkulačka

Kalorická kalkulačka
Ingredience Hmotnost Energetická hodnota
Česnek  g 0 kcal
Lilek  g 0 kcal
Olej  g 0 kcal
Rajče  g 0 kcal
Rajský protlak  g 0 kcal
Rýže  g 0 kcal
Celkový počet kalorií 0 kcal

Chceš vědět, kolik kalorií obsahuje náš recept? Zadej hmotnost jednotlivých surovin.

Podobné recepty

TradicniRecepty.cz

Nákupní seznam


Suroviny můžete přidat do nákupního seznamu po otevření receptu.


Tisknout Vymazat