Staňte se našimi fanoušky na:

Pangasius s rajčaty a bazalkou

Autor receptu: Jedlík-senior (212 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zapékací mísu vytřeme olejem, narovnáme porce ryby, poklademe kolečky rajčat a zasypeme nastrouhanou nivou, nakonec nasypeme nasekanou bazalku. Solit a pepřit nemusíme, niva je slaná dost. Takto připravené jídlo dáme do středně vyhřáté trouby a pečeme asi 30 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!