Staňte se našimi fanoušky na:

Omeleta s čerstvými hříbky

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

1) Cibulku nakrájíme najemno. 2) Hříbky nakrájíme na plátky. 3) Vejce vyklepneme do mísy, osolíme a vyšleháme. 4) Na pánvi rozehřejeme máslo. Na něm osmahneme polovinu hříbků, přidáme polovinu cibulky a nalijeme polovinu vajec. Necháme ztuhnout. Stejně připravíme druhou omeletu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |3. března 2016
super Odpovědět
sonizna |1. června 2015
Tak to zkusím Odpovědět
objev |29. května 2015
Nasbírané houby bychom měli skladovat maximálně 2 dny. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!