Staňte se našimi fanoušky na:

Kuřecí na smetaně s pórkem

Autor receptu: Jancal (26 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Olivový olej rozehřejeme na větší pánvi a na něm osmahneme na tenké proužky nakrájenou slaninu. Kuřecí maso nakrájíme na kousky, přidáme ke slanině a společně smažíme. Mezitím si nakrájíme pórek na kolečka a jakmile se maso zatáhne, vsypeme pórek. Směs smažíme na mírném plameni, dokud nezvláční. Následně zaprášíme moukou a za stálého míchání vlijeme vývar. Vmícháme hořčici a smetanu a necháme cca 5 minut bublat, aby omáčka zhoustla. Na závěr dochutíme solí a pepřem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

SimoneckaC |1. února 2015
Zní a vypadá to skvěle ;-) Odpovědět
alenab|24. února 2015
vynikající recept - vývar v zásobě nemám, oblíbila jsem si Knorr bohaté bujony, které opravdu chutnají "jako od maminky", jsou bez konzervantů a přidaného glutamátu, takže mám pořád doma zásobu, přidala jsem bujon kuřecí a na zahuštění lžíci Knorr světlé jíšky. Rodina chválila, určitě zase někdy uvařím. Odpovědět
Jana 9|1. února 2015
Ukládám,vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!