Staňte se našimi fanoušky na:

Krkovička na rajčatech

Autor receptu: Iness (83 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na plátky, klouby prstů je promneme (místo naklepání), osolíme, opepříme, obalíme v mouce a na trošce oleje orestujeme. Přidáme kmín, rozmačkaný česnek, zalijeme šťávou z rajčat (pokojové teploty-nedáváme z lednice) a pokud není maso ponořené, přidáme vodu a asi hodinu za občasného promíchání dusíme. Až máme maso měkké, přidáme k němu rajčata nakrájená na čtvrtky a krátce spolu povaříme. Dochutíme solí, případně i sójovou omáčkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lenny |24. června 2013
dobrota Odpovědět
jola |24. ledna 2013
vypadá hezky Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!