Staňte se našimi fanoušky na:

Guláš z divočiny.

Autor receptu: jaroslav.hulka (85 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na přiměřené kousky a obalíme v mouce. Do kastrolu dáme trochu tuku na který přidáme pokrájenou slaninu a necháme ji zesklovatět , přidáme cibuli a totéž uděláme i s ní. Přidáme maso které orestujeme ze všech stran. Přidáme papriku a chvilku jí restujeme. Přidáme teplou vodu a ostatní suroviny . Vše vaříme do té doby než nám maso změkne. Já zahušťuji právě mletým tvrdým chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!