Staňte se našimi fanoušky na:

Grilované kalamáry

Autor receptu: Sůl nad zlato (206 receptů)

Množství: pro 4 osoby
Obtížnost: Snadné
Příprava: 40 min.
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

  1. Kalamáry důkladně omyjte studenou vodou a osušte papírovou utěrkou. Osolte a opepřete, zakapejte olejem.
  2. Roztopte gril na střední žár a kalamáry grilujte cca minutu z každé strany. Dejte je do misky a nechte asi 3 minuty odležet.
  3. Pak slijte šťávu a povrch kalamárů znovu potřete olejem. Posypte je sekanou petrželkou a česnekem. Dejte je ještě jednou na gril a pečte až do konce.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!