Staňte se našimi fanoušky na:

Green risotto

Autor receptu: Alma (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Smíchat jednu lžíci oleje a sklenici vody, nalít na pánev a rychle osmažit zeleninu. Pak přidat rýži a za stálého míchání přidávat postupně horký vývar dokud nebude rýže měkká. Promíchat s Carpelli pastou a zbytkem oleje a může se konzumovat. Kdo má rád sýr, může si pokrm posypat.

Něco navíc:

Toto je základ, samozřejmě lze přidat jakoukoli zeleninu podle chuti (někdo přidává i maso, ale pak už to není "zelené rizoto").

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Makitka |13. března 2014
ten celer má být řapíkatý? Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!