Staňte se našimi fanoušky na:

Frikasé s hráškem

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Tresku osolíme a opepříme. Dáme ji do kastrolu chvíli pošírovat do rybího vývaru a poté ji přemístíme na talíř. Do pánve dáme máslo, vsypeme na něj šalotku a zesklovatíme ji. Vlijeme víno a vyvaříme ho, přisypeme mouku a orestujeme ji. Pak přilijeme vývar z pošírované ryby a jíšku provaříme. Osolíme ji a opepříme a necháme provařit. Poté do omáčky vrátíme pošírovanou rybu a prohřejeme ji. Do kastrůlku vložíme máslo, víno a mrkev nakrájenou na malé kostičky a společně je dusíme. Přidáme hrášek a cukrové lusky nakrájené na nudličky. Osolíme je a opepříme. Na talíře rozdělíme jasmínovou rýži, k ní upravíme frikasé a restovanou mrkev s hráškem. Porce ozdobíme kerblíkem a řeřichou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!