Staňte se našimi fanoušky na:

Feferónky v nálevu

Autor receptu: lucy3 (28 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(7 hlasů)
Ohodnotit recept
71× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z vody, octu a medu svaříme nálev. Feferonky očistíme, rozřízneme a vybereme jadérka a naplníme rozinkami. Naskládáme do sklenic, zalijeme nálevem, zavíčkujeme a sterilujeme 15 minut od bodu varu. Podáváme jako přílohu k masu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Victor |6. května 2014
Paráda 1*** Odpovědět
david.kruml.1 |5. května 2014
znám nemá to chybu Odpovědět
planeta |29. dubna 2014
zajímavý receptík,1* Odpovědět
dagos |1. srpna 2013
zajímavé Odpovědět
pecenicko |17. července 2013
to zní zajímavě, dávám do oblíbených Odpovědět
lucka9 |18. června 2013
zajímavý recept Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!