Staňte se našimi fanoušky na:

Fazolové lusky s vejci

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
Nízkokalorické
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Fazolové lusky zbavíme vláken nakrájíme na kratší šikmé kousky, vložíme do vařící osolené vody a do měkká uvaříme. Scedíme je, vložíme na rozpuštěné máslo a osmažíme. V hrnečku rozšleháme vidličkou vejce, přilijeme je k zelenině a povrch posypeme sekanou zelenou petrželí. Pokrm dáme ztuhnout do trouby. Podáváme s novými brambory a okurkovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!