Staňte se našimi fanoušky na:

Fazole v bílé omáčce

Autor receptu: Mešitka (296 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Fazole propláchneme, zalijeme horkou vodou a 10 hodin namáčíme.Pak je ve stejné vodě asi 2 hodiny vaříme.Ke konci vaření je ochutíme, solí a cukrem.Na oleji osmahneme kostičky cibule, přidáme mouku, připravíme světlou jíšku a zalijeme ji vývarem z fazolí.Přidáme fazole a povaříme.Dochutíme solí, octem a karamelem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!