Staňte se našimi fanoušky na:

Eskymácký domeček

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Pro zkušené
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Máslo a čokoládu rozpustíme a necháme zchladnout. Všechny suroviny (kromě obou smetan) na korpus smícháme, nakonec přidáme čokoládu. Nalijeme do dvou vymazaných a moukou vysypaných dortových forem (prům.18cm a 22 cm) a pečeme 60 minut na 175°C. Korpusy necháme vychladnout a vyšleháme šlehačku dotuha. Každý dort rozdělíme na 2-3 části. Střídavě plníme vrstvy zakysanou smetanou a šlehačkou, kterou potom natřeme na celý povrch. Dáme aspoň na 5 hodin do lednice, nejlépe ale přes noc.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!