Staňte se našimi fanoušky na:

Dušené vepřové kotlety.

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oloupanou a nakrájenou cibuli v pánvi na oleji osmahneme do sklovita. Cibuli shrneme na bok, vložíme naklepané kotlety a opečeme je z obou stran, aby se maso zatáhlo. Přikryjeme poklicí a dusíme do vydušení vlastní šťávy. Poté přidáme koření, podlijeme vodou a dusíme do změknutí masa. Ve studené vodě rozmícháme mouku a šťávu zahustíme. Provaříme, odstavíme a podáváme s vařenými těstovinami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lenny |4. prosince 2013
dobrota Odpovědět
Januse |3. prosince 2013
výborné, škoda že už je tak hodně hodin hned bych si dala Odpovědět
Lada 3|3. března 2014
velice výborné :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!