Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí vlašské ořechy v pomerančovo-skořicovém kabátku

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Budete potřebovat: 100g půlek vlašských ořechů, 225g třtinového cukru, šťávu z jednoho pomeranče naředěnou do 150ml vodou, 1 lžičku mleté skořice Rozehřejte troubu na 180°C, na pečící papír rozprostřete vlašáky a nechte péct 15 minut. Na plotně v hrnci smíchejte cukr a pomerančovou šťávu, nechte úplně rozpustit. Pak přiveďte rychle do varu, nemíchejte a nechte teplotu směsi dosáhnou 120°C. Pak odstavte a přidejte skořici a vlašáky, míchejte až směs "zkrémovatí". Po vychladnutí ručně oddělte jednotlivé oříšky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Estrella |17. srpna 2014
like Odpovědět
Fíííra |16. srpna 2014
dobré Odpovědět
Sůl nad zlato |14. srpna 2014
supr Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!