Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí paštikadle strýce

Autor receptu: jaroslava.zajickova (3 recepty)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Játra nakrájíme na větší kousky,špek na menší, cibuli nahrubo. Pak vše restujeme až jsou játra téměř měkká Pak vše dvakrát pomeleme ,aby nebyla paštika hrubá. Po umletí přidáme celá vejce, vývar, zahustíme strouhankou tak, aby paštika nebyla tuhá, ale ani ne řídká, ochutíme solí, pepřem a tymiánem. Soli tolik, abychom mírně přesolili pečením se sůl„vytáhne“.Paštiku dáme do pekáčku, zakryjeme alobalem a ve vodní lázni pečeme v troubě cca 45 minut na 180 stupňů. Můžeme péci i v domácí pekárně.Paštiku necháme vychladnou do příštího dne a uležet.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kulajda |22. listopadu 2013
1*** Odpovědět
Peggy89 |21. listopadu 2013
vypadá dobře Odpovědět
david.kruml.1 |19. listopadu 2013
do paštiky cpát strouhanku, tak to asi ne!!! Odpovědět
Hanina |18. listopadu 2013
domácí je domácí - vím, co tam dám, 1* Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!