Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí jemné knedlíky - těsto z pekárny

Autor receptu: slavuska (138 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
38× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do domácí pekárny si nejprve nalijeme mléko, a do něj rozklepneme vejce. Nasypeme mouku, cukr, a do 1 rohu pekárny sůl, do druhého droždí(nesmí spolu přijít předčasně do styku-droždí by nefungovalo. Zapneme program město(na naší pekárně 1,5 hodiny. Po zaznění signálu vyndáme těsto, uděláme 2 šišky, a 25 minut vaříme pod pokličkou. V půlce vaření obrátíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jana.remkova.7 |22. února 2013
Pekárna je super výmysl. Mám i parní hrnec a tak když dělám knedlíky, tak těsto v pekárně a knedlíky v parním hrnci. Super pomocníci.. Odpovědět
iva.hlouskova |17. února 2013
taky zadělávám v pekárně a vařím v páře Odpovědět
osochnova|24. února 2013
dobrý nápad,určitě vyzkouším,i když dělám těsto ve speciál.míse na míchání. :-) Odpovědět
jancaak|15. února 2013
super tip Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!