Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí hrachovka :-)

Autor receptu: Zůz (330 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Hrášek namočíme přes noc a v té samé vodě uvaříme do měkka. Cibuli oloupeme, nakrájíme na jemno, česnek prolisujeme . Hrášek scedíme, propláchneme a necháme okapat. Do hrnce dáme trochu oleje a zpěníme cibuli. Přidáme česnek a uděláme dozlatova. Přisypeme hrášek a zalijeme horkým vývarem. Přidáme bylinky, dochutíme solí a pepřem. Necháme asi 10 minut vařit. Potom rozmixujeme, přidáme majoránku a zahustíme jíškou. Podáváme s opraženými krutóny.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Polda |26. února 2014
hrachovku miluju Odpovědět
Peggy89 |17. listopadu 2013
mňam Odpovědět
Kůťa|27. listopadu 2013
a děláte ji z hráchu neo hrášku? Odpovědět
Lucisek92|26. listopadu 2013
Vyzkousim Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!