Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí extrakt ze skořicové kůry

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kromě rumu a skořice budete ještě potřebovat láhev /sklenici/ s těsnícím víčkem. Smíchejte rum (světlý, ne moc aromatický) a skořici (kvalitní sekaná skořicová kůra), utěsněte víčko a nechte 2 týdny na chladném, suchém místě. Obden sklenici protřepte. Po 2 týdnech je extrakt hotový, čím déle kůru v rumu necháte, tím bude silnější. Pro bezedný extrakt vždy po odlití, dolijte další rum - trvanlivost je 1 rok.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Estrella |17. srpna 2014
like Odpovědět
Fíííra |16. srpna 2014
dobré Odpovědět
Sůl nad zlato |14. srpna 2014
supr Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!