Staňte se našimi fanoušky na:

Jahodové carpaccio s pařížskou šlehačkou a pepřovou drobenkou

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Vytvoříme si drobenku – smícháme 50 g hrubé mouky, 25 g moučkového cukru, 25 g změklého másla, špetku soli, 1 lžíci čerstvě drceného pepře. Dáme na plech vyložený pečícím papírem a upečeme na 150 °C dozlatova. 2) Čokoládu rozpustíme nad párou, přidáme krémové balsamico a necháme na teplém místě. 3) Jahody nakrájíme na plátky, rozdělíme na talíře. 4) Pařížskou šlehačku ušleháme a ozdobíme jí jahody. Pokapeme čokoládovým přelivem a posypeme drobenkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |2. března 2016
Super Odpovědět
objev |15. června 2015
Krémové balsamico se lépe smíchá s čokoládou než tekuté. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!