Staňte se našimi fanoušky na:

Čokoládová pěna ve sklenici

Autor receptu: asona (237 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Bílky a smetanu vyšleháme dotuha a dáme do lednice. Čokoládu rozpustíme ve vodní lázní. Cukr zahřejeme na pánvi se lžící vody a javorovým sirupem. Tuto směs nalijeme po stěně do misky k bílkům a zašleháme. Po chvíli zašleháme i rozpuštěnou čokoládu. Do šlehačky vmícháme čokoládovou směs. Oříšky opražíme nasucho v pánvi a nakrájíme je nahrubo. Smícháme je s rozdrobenými ovesnými sušenkami. Do sklenic vrstvíme střídavě sušenkovou a čokoládovou směs a ozdobíme broskvemi a ušlehanou šlehačkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

asona |28. července 2015
Základem úspěchu je kvalitní čokoláda. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!