Staňte se našimi fanoušky na:

Čokoládové cukrovíčko

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

TĚSTO SE MUSÍ PŘIPRAVIT DEN PŘEDEM !! Vejce ušleháme s cukrem, až se cukr rozpustí. Pak přisypeme škrob a vmícháme, dál přidáme mandle a čokoládu - hněteme. těsto vyválíme na moučkovém cukru, vykrájíme libovolné tvary a pokládáme na vymazaný plech. Pečeme až následující den asi 10 minut na 200°C (plyn st. 3). Po vychladnutí hustě posypeme moučkovým cukrem. Z 250 g moučkového cukru, trochy rumu a bílku umícháme hustou polevu, zahřejeme a cukroví potřeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!