Staňte se našimi fanoušky na:

Cizrnové sabjí

Autor receptu: Dušan (1 recept)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
Veganské
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Namočíme cizrnu na minimálně 12 hodin, nebo použijeme cizrnu z konzervy, tu však nedoporučuji. Když už je cizrna nasáklá, povaříme ji v té samé vodě cca. 30 minut. Pak odlejeme většinu vody a cizrnu vysypeme na velkou pánev. Přidáme pomačkaná rajčata bez slupek (opět můžeme použít konzervovaná, no nedoporučuji), koření (kurkuma, chilli, sůl, pepř) a vaříme takhle 5 minut. Pak pŕidáme předem osmaženou cibulku a papriku nakrájenou na kostky. Vaříme dalších 5 minut, a jídlo máme hotové. Podle libovůle můžeme pak servírovat s rýží, kuskusem nebo jíst samotné. Výborně k dochucení slouží i smetana, nebo indický sýr panýr.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Monique |10. prosince 2013
ukládám si a vyzkouším Odpovědět
Bohu |15. listopadu 2013
ukládám Odpovědět
Hanina |9. řijna 2013
taky ukládám Odpovědět
M* |3. řijna 2013
uloženo Odpovědět
laetti |20. června 2013
bezva tip Odpovědět
miuka |27. května 2013
super. indické jídlo je skvělé! ukládám. Odpovědět
evahu |5. ledna 2013
zajímavý recept Odpovědět
kristina.belecka|25. září 2013
vypadá to dobře Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!