Staňte se našimi fanoušky na:

Chřest se sýrem a špekem

Autor receptu: Estrella (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Tvrdé konce chřestu oloupejte, do hrnce s vroucí osolenou vodou dejte chřest a vařte asi 5 minut, musí zůstat křupavý, pak ho ihned zchlaďte v ledové vodě. Olejem vytřete pekáček, každý stonek chřestu obalte tyrolským špekem a rozložte je vedle sebe do pekáčku. Zasypte sýrem a nakonec zakápněte olejem, pečte na 180°C do lehkého zezlátnutí sýra. K tomu si můžete dát bagetku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!