Staňte se našimi fanoušky na:

Chřest s gorgonzolou

Autor receptu: Martin75 (51 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Dětská strava
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Příprava: Očištěné chřestové výhonky seřízneme tak, aby měly stejnou délku. Svážeme je dohromady a vaříme ve slané vodě se šťávou z půlky citronu. Potom vodu slijeme a chřest narovnáme na pekáč. Špičky výhonků přikryjeme nakrájenou gorgonzolou a necháme zapéci v troubě do zhnědnutí asi při teplotě 200 ºC. Podáváme ozdobené podle vlastní fantazie.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

evahu |4. ledna 2013
krásné Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!