Staňte se našimi fanoušky na:

Chřest francouzský

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Chřest oloupeme, překrájíme na polovinu, uvaříme ve slané vodě. Pak jej scedíme, necháme oschnout, ale udržujeme v teple. Vejce uvaříme, rozdělíme žloutky a bílky, každé zvlášť. Ve vodní lázni ušleháme omáčku z bílého vína, několika lžic hovězího vývaru, šťávy z poloviny citronu, soli, čtyř žloutků a másla. Chřest složíme na mísu, polijeme omáčkou a posypeme střídavě žloutky a bílky. Jako přílohu podáváme brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!