Staňte se našimi fanoušky na:

Chorizo s petrželkou a olivami

Autor receptu: Estrella (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na středně vyhřáté plotně rozehřejeme velkou pánev se silným dnem a opečeme na ní za častého obracení plátky choriza tak, aby byly na povrchu křupavé (cca 5 minut). Lopatkou s otvory je přendáme na vrstvu papírových utěrek, aby se odsál tuk. Vypečený tuk z pánve vylijeme a pak na ní rozehřejeme olej, přidáme opečené plátky choriza, petrželku i olivy, a za stálého míchání prohříváme asi 3-4 minuty.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!