Staňte se našimi fanoušky na:

Čertovská polévka

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěné a omyté fazole zalijeme studenou vodou. Přidáme jednu polévkovou lžíci soli, zamícháme, přivedeme k varu a vaříme 5 minut. Var přerušíme a fazole 6x omyjeme ve studené vodě. Znovu je zalijeme studenou vodou, přidáme olej, cibuli nakrájenou nadrobno, mrkev a celer nakrájené na kousky a vaříme na mírném plameni. Přidáme papriky nakrájené na kousky. Po 15 minutách přidáme rajčata nakrájená na kousky a drobně nasekanou mátu. Dochutíme solí, vaříme ještě 15 minut a potom přidáme petrželku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Polda |26. února 2014
zajímavá Odpovědět
Sofii |8. května 2013
Lákavé :-) Odpovědět
pavlinf |28. ledna 2013
lákavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!