Staňte se našimi fanoušky na:

Celerové karbanátky

Autor receptu: Tea (251 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oloupaný celer uvaříme ve slané vodě doměkka. Po vychladnutí ho nastrouháme nahrubo, přidáme osmahlou cibuli, mleté vločky, vejce, podle chuti osolíme a posypeme kmínem. Smícháme s nadrobno pokrájenou petrželkou. Rukou vytvarujeme středně velké karbanátky, obalíme je ve strouhance a dozlatova opečeme na rozpáleném oleji. Podáváme s bramborovou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

gwendy |5. května 2013
mňam Odpovědět
dree |4. května 2013
celer moc nemusím ale tyhle jsou úžasné Odpovědět
Jirulle |7. dubna 2013
Také vyzkouším Odpovědět
Jirinaja |15. března 2013
zajímavé Odpovědět
roxana-zdena |15. března 2013
Vida, já ho smažím jen na plátky nakrájený... Odpovědět
katy9 |14. března 2013
taky zkusím Odpovědět
slava |14. března 2013
vyzkouším Odpovědět
petr.helman.5|28. dubna 2013
Celer mám moc rád takže rád vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!