Staňte se našimi fanoušky na:

Candát v bylinkovom obale

Autor receptu: Juraj Libiak (13 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
24× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Filety zubáča posolíme a necháme 10 minút odstáť. Hladkú múku, mletú sladkú červenú papriku, korenie na ryby, sušený cesnak a nasekané bylinky spolu zmiešame. Posolené filety obalíme v zmesi, uložíme ich do zapekacej misy, pokvapkáme olejom a dáme zapiecť do vyhriatej rúry. Podávame s pečenými zemiakmi a so šalátom.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sonizna |8. září 2014
Šalvěj má pozitivní účinky - díky ní se lépe tráví tučná jídla Odpovědět
Semyaza |5. června 2013
zkusím Odpovědět
najkuchtickalenka |3. června 2013
ukladam Odpovědět
Megan185 |3. června 2013
Kráásne! :) Odpovědět
Yvett 185 |3. června 2013
Suuper! :) Odpovědět
sarka.tuslova |3. června 2013
Brzy vyzkouším :o) Odpovědět
Menzy |3. června 2013
candáta už jsem dloooouho neměla, bezva recept! Odpovědět
petra.konfrstova |3. června 2013
dobrota!! ukládám, díky za recept Odpovědět
laetti |3. června 2013
dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!