Staňte se našimi fanoušky na:

Candát s jemnou petrželovou omáčkou

Autor receptu: Tea (251 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěné porce candáta dáme do vařící vody, přidáme pokrájenou petrželku azakapeme olejem. Rybí maso uvaříme doměkka. Mezitím v akstrůlku na mírném ohni šleháme až do zhoustnutí 4 žloutky s máslem a citronovou šťávou. Pak omáčku zředíme vývarem a z candáta a podle chuti dosolíme. Porce ryby přelijeme na talíři.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!