Staňte se našimi fanoušky na:

Bunny chow (plněná bulka)

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Všechno koření smažíme na oleji, dokud nezačne prskat. 2) Přidáme cibuli a smažíme do zesklovatění. 3) Přidáme kari koření a minutu smažíme, poté přidáme rajčata a zamícháme. 4) Vaříme na nízké teplotě, dokud nebudeme mít konzistenci omáčky. 5) Poté přidáme maso, zázvor a česnek, přilijeme 300 ml vody a přivedeme k varu, poté snížíme teplotu a vaříme asi 50 minut, dokud není maso uvařené. 6) Přidáme brambory a 200 ml vody a vaříme, dokud nejsou brambory měkké. 7) Přidáme koriandr a limetkovou šťávu. 8) Směs plníme do bochníků a ozdobíme sekaným koriandrem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sonizna |19. listopadu 2014
Vypadá dobře. Odpovědět
objev |14. listopadu 2014
TATO VERZE JE S MASEM, LZE HO NAHRADIT FAZOLEMI. JÍDLO, KTERÉ VZNIKLO V DOBĚ KRIZE V DURBANU. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!