Staňte se našimi fanoušky na:

Bundás kenyer (veka ve vajíčku) podle mojí babičky

Autor receptu: misa.svubova (37 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Veku nebo i světlé pečivo si nakrájíme. Vejce si rozklepneme do hlubokého talíře, rozmícháme vidličkou a přidáme vegetu, můžete i trochu sušeného česneku. Kousky pečiva obalíte ve vajíčku a smažíte ve vyšší vrstvě oleje. Skládáte na talíř a s chutí do toho.. :-) Babička vždycky nasmažila a pak už jen rozdala vidličky.. Rychlovka na zpracování staršího pečiva..

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Peggy89 |17. listopadu 2013
děláme podobně Odpovědět
ingrid.bojtosova|20. listopadu 2013
skúsila som aj staršiu vianočku alebo knedlík, tiež je to fajn Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!