Staňte se našimi fanoušky na:

Bůček pečený na šalveji

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Troubu předehřejte na 160 °C. Neoloupané stroužky česneku dejte na dno pekáčku. Bůček pomažte olivovým olejem a vetřete do něj sůl. Pak jej položte do pekáčku – kůží dolů – a pečte tři hodiny. Zvyšte teplotu na 180 °C, obraťte bůček, přidejte šalvěj a dalších 30–45 minut dopečte, aby byl bůček krásně zlatavý a křupavý.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jola |8. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!