Staňte se našimi fanoušky na:

Břeclavský řízek

Autor receptu: jana.remkova.7 (122 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
219× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Na troše sádla orestujeme nakrájenou slaninu, přidáme nakrájenou cibuli a na ní opečeme řízky. Potom přidáme na plátky nakrájené okurky, podlejeme vodou a dusíme téměř doměkka. Šťávu dochutíme kečupem, případně dopepříme a dosolíme a dodusíme. Nakonec ji zahustíme moukou a provaříme. Podáváme s rýží či bramborovou kaší.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Evicta|4. řijna 2013
to musí být ale dobrota! Určitě vyzkouším. Odpovědět
arminka|30. června 2013
tak to je lákavé ... a rychlé Odpovědět
Lucie Kohelová|30. června 2013
Jsme po obědě a manželovi se dělaly boule za ušima! Dávám do oblíbených! Odpovědět
Lucie Kohelová|30. června 2013
Dobry recept! Odpovědět
Zdendula|28. června 2013
vyzkouším Odpovědět
jirka.jares|5. června 2013
nooo ukládám :-) Odpovědět
vaclava.prochazkova.54|18. května 2013
Tak tohle jsem naposledy jedla u maminky;) Musim vyzkouset! Odpovědět
Michaela Vavrlová|15. května 2013
taky vyzkouším Odpovědět
mijavice|14. května 2013
Neznám ale vyzkouším. Odpovědět
najamilik|10. května 2013
drsne kopecky Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!