Staňte se našimi fanoušky na:

Břeclavský řízek

Autor receptu: jana.remkova.7 (122 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
219× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Na troše sádla orestujeme nakrájenou slaninu, přidáme nakrájenou cibuli a na ní opečeme řízky. Potom přidáme na plátky nakrájené okurky, podlejeme vodou a dusíme téměř doměkka. Šťávu dochutíme kečupem, případně dopepříme a dosolíme a dodusíme. Nakonec ji zahustíme moukou a provaříme. Podáváme s rýží či bramborovou kaší.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jola |21. ledna 2013
vypadá to dobře Odpovědět
brenda |21. ledna 2013
dnešní oběd Odpovědět
freya |19. ledna 2013
zkusím Odpovědět
trnecek |19. ledna 2013
něco jako ptáčky.. zkusím je podle Vás Odpovědět
betka |14. ledna 2013
dobrota Odpovědět
planeta |13. ledna 2013
recept se mi líbí, ráda vyzkouším Odpovědět
brenda |11. ledna 2013
také zkusím Odpovědět
david.kruml.1 |11. ledna 2013
výborné jídlo Odpovědět
Bábrle Inka |9. ledna 2013
moc dobré Odpovědět
evahu |9. ledna 2013
dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!