Staňte se našimi fanoušky na:

Brambory v alobalu se zakysanou smetanou (na ohništi)

Autor receptu: Kolla3 (27 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rozdělejte oheň. Brambory omyjte a osušte. Jarní cibulku nasekejte na kolečka. Ve čtyřech lžících olivového oleje rozmíchejte dvě lžičky koření na americké brambory, vrchovatou lžičku soli a rozmarýn. Pak směsí potřete brambory. Každou zabalte do dvojité vrstvy alobalu. Jakmile uhlíky v ohništi začnou červenat, dejte brambory přímo na ně. Pečte 15 minut z jedné a stejnou dobu i z druhé strany. Vyndejte, rozbalte alobal, rozřízněte brambory a přelijte je zakysanou smetanou smíchanou se zbylým olejem, jarní cibulkou a solí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!