Staňte se našimi fanoušky na:

Brambory po egyptsku

Autor receptu: Rena.KI (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
14× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Brambory nakrájíme na tenké plátky a narovnáme je do vymaštěného pekáčku střídavě s vrstvami mletého masa a kolečky cibule. Každou vrstvu osolíme s opepříme, poslední vrstva má být z brambor. Povrch uhladíme a vše zalijeme rajčatovým protlakem rozmíchaným s 2 dl vody. Pečeme 3/4 hodiny zakryté a dopékáme asi 1/2 hodiny odkryté, až brambory změknou a odpaří se voda ze zálivky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Estrella |25. listopadu 2014
like Odpovědět
Polda |20. listopadu 2014
ukládám Odpovědět
dagmar.gebauerova.9 |19. listopadu 2014
ukládám vypadá to zajímavě Odpovědět
vonaskovajirina|27. listopadu 2014
Zkusím... Odpovědět
hanik29|21. listopadu 2014
vyzkouším Odpovědět
můra|18. listopadu 2014
zajímavé-ukládám 1+ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!