Staňte se našimi fanoušky na:

Bramborová polévka Vichyssoise

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na másle osmahneme nakrájené pórky a cibuli, přidáme vývar, oloupané nakrájené brambory, muškátový oříšek, koriandr, bobkový list, osolíme a opepříme. Vaříme asi 30 minut, odstraníme bobkový list, vše rozmixujeme, vmícháme žloutek a už nevaříme. Polévka se podává vychlazená.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piskotka |2. řijna 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!