Staňte se našimi fanoušky na:

Borůvkový táč

Autor receptu: Dagú (1 recept)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

1 kostka droždí, 250ml mléka, sůl, 2 žloutky, 100g Hery, 500g hladké mouky, 100g moučkového cukru Zpracujeme těsto a necháme v troubě vykynout, poté přendáme na plech a vytvarujeme dle velikostí plechu. Pomažeme těsto povidlím, posypeme borůvkama a nakonec přidáme drobenku. Necháme ještě chvíli vykynout a pak pečeme při 200 stupňů dorůžova.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

planeta |23. července 2013
no to je tedy mňamka, 1++ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!