Staňte se našimi fanoušky na:

Berounské hovězí plátky

Autor receptu: Ahasver (505 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na silnější plátky nakrájíme maso, mírně naklepeme, z obou stran osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Na troše oleje zpěníme nakrájené cibulky, přidáme maso a z obou stran prudce opečeme. Podlijeme vývarem a dusíme do poloměkka. Během dušení podle potřeby podléváme vodou, přidáme nadrobno nakrájené okurky, podlijeme vínem a dusíme doměkka. Obložíme hlávkovým salátem, okurkou a k hovězímu si dáme rizoto Sicilie (suš. rajčata a olivy) nebo Chia (chia a hruška) od firmy La Gracie.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Ahasver |25. srpna 2016
Některé kuchařinky se mě ptaly, kde jsou k dostání hotová rizota a kolik stojí. Takže: rizota koupíte v Potravinách CBA (47,-Kč) nebo v e-schopu LeGracie (49,- Kč). Já jsem Sicílii a Chia koupil v CBA. V e-shopu mají i další druhy za 49,- Kč ... k receptu přikládám foto s popisky. Odpovědět
Ahasver |25. srpna 2016
Omlouvám se, už jsem doplnil a dík za upozornění. Vínem zalít masíčko i sebe - výborný nápad :-D! Odpovědět
Akrajka|24. srpna 2016
Nebo patří to vínko do skleničky a zalévat se s ním mám já ?? :D Odpovědět
Akrajka|24. srpna 2016
Hledám kdy mám přidat to červené víno, dala bych ho hned na začátku, já jen, že v receptu to není napsané :) ale každý se občas splete :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!