Staňte se našimi fanoušky na:

Bažantí rizoto

Autor receptu: 764.13 (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěného bažanta omyjeme,protkneme slaninou a osoleného dáme péci na plátky slaniny a cibule.Navrch i dovnitř bažanta pak klademe plátek másla.Upečenou zvěřinu obereme s kostí,rozsekáme na kousky,smícháme s vařenou rýží a polijeme šťávou,ve které se bažant pekl.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana 9|31. března 2015
Ukládám,vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!