Staňte se našimi fanoušky na:

Bavorský "Wurstsalat"

Autor receptu: Ahasver (505 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oloupané špekáčky nakrájíme na tenké plátky a dáme do mísy. Na marinádu smícháme vlažný vývar s ostrou hořčicí, červeným octem a olejem, osolíme a opepříme. Pak marinádou zalijeme špekáčky a necháme v chladu uležet - asi 2 hodiny. Oloupanou cibuli nakrájíme na tenká kolečka, pažitku nasekáme nadrobno a s kolečky cibule vmícháme do salátu, případně ještě dochutíme. K salátu si dáme selský chléb s máslem a pažitkou. Do salátu můžeme přidat i plátky nakládané okurky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!