Vývar tisíckrát jinak a vždy vynikající

Autor receptu: lucahal (77 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
17× přidáno do oblíbených

Dáme vařit hovězí žebro a kuřecí skelet spolu se zeleninou a necháme dlouho bublat (záleží jak kdo chce mít vývar silný, můžeme to urychlit v tlakovém hrnci). Vše vyjmeme a maso obereme a vrátíme. Dále přidáme těstoviny - např. písmenka a vaříme dál u nás je v oblibě hrášek ten přidáváme až těsně před podáváním. Dále je mou specialitou vejce ala ztracené dáme do vývaru bublajícího a mícháme kolem tak aby se část bílku oddělila ale žloutek zůstal celý a vaříme jen krátce aby zůstal žloutek po rozdělení tekutý. Dobrou chuť.

Komentáře a dotazy…