Výborný vývar z vepřových ocásků a barevné zeleniny

Autor receptu: Ivulinda(Ivka) (100 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Maso omyjeme a dáme povařit společně s kořenovou zeleninou, paprikou a rajskými jablíčky a kořením do tlakového hrnce na cca 10-12 minut. Když je maso měkké, obereme jej do polévky, zeleninu pokrájíme na malé kousky, dosolíme, opepříme. Papriku i rajčátka také pokrájíme. Koření odstraníme a zavaříme rýži nebo kroupy podle návodu. Nakonec vsypeme trochu majoránky a nasekané jarní cibulky. Podáváme s pečivem nebo jen tak. Polévka je velmi chutná s příchutí paprik a rajčátek, má správný šmrnc a říz, jinak, ale můžeme přidat i kousíneček chilli papričky, zase ale jen pro "lidi, co můžou", neboť polévka pak pálí, pálí.

Komentáře a dotazy…