Vranovský bifteček

Autor receptu: lucie.s.kopecka (78 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
17× přidáno do oblíbených

Mleté maso (nejlepší je doma umlýt svoje - napůl hovězí + vepřové), smícháme ho s jemně nakrájenou cibulí, rozmočenými rohlíky, vejci, solí a pepřem. česnek si buď nastrouháme nebo rozdrtíme.Slaninu si nakrájíme na kostičky a přidáme do směsi. Přidáme lečo. Vše dobře promícháme a podle potřeby zahustíme trochou strouhanky. Na pomoučeném prkénku tvarujeme kulaté placičky, které hned smažíme na rozehřátém tuku. Podáváme se sterilovanou okurkou nebo naloženou zeleninou a s vařenými brambory.

Komentáře a dotazy…