Houbové smaženky s hermelínem

Autor receptu: Sofii (348 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Cibuli nasekáme nadrobno a dáme restovat na lžíci oleje. Když cibule začíná zlátnout, přihodíme houby, nakrájené na malé kostičky, osolíme, opepříme a chvíli dusíme doměkka. Veku nakrájíme na tenčí plátky a vždy mezi dva plátky dáme lžíci hub a na ně plátek hermelínu, krajíčky k sobě trochu přimáčkneme. Vejce rozšleháme s mlékem, malinko přisolíme a připravené plněné plátky ve vejci krátce namočíme. Smažíme v rozehřátém oleji dozlatova. Podáváme se zeleninovou oblohou. Hermelín můžeme vyměnit za Romadúr nebo tvarůžky, dostaneme voňavější a pikantnější verzi.

Komentáře a dotazy…